Over made EZ

made EZ
made easy

Samen bouwen aan de digitale vooruitgang.

Door onze jarenlange ervaring zijn we de ideale partner om elk bedrijf te voorzien van een duidelijke digitale stempel.

Onze services in een notendop

Wat we doen, doen we gewoon echt goed.

Diensten in detail.

Voor het maken van website, gebruiken we standaard een CMS. Door gebruik te maken van een content management systeem, vergroten we enerzijds de flexibiliteit van de website. Anderzijds is door een CMS de kost van het maken van een website ook lager.

Onze keuze van CMS systemen baseren we op de noden van onze klanten. Vaak gebruiken we WordPress. WordPress is een logische keuze, wetende dat 30% van al de website op dit CMS draaien.
Een andere, ook logische keuze is HubSpot CMS. Deze laatste gebruiken we bij onze klanten die zich onder meer richten op automatisatie en digitale strategieën.

We specialiseren ons in het opzetten van SEO voor zelfstandigen en KMO’s. We passen door ons getest EN goed bevonden technieken toe. Hierdoor kunnen we met zekerheid zeggen dat na onze SEO optimalisatie onze klanten hoger scoren, beter gevonden worden, en dus meer getoond worden in de zoekresultaten van zoekmachines.

De impact van een SEO optimalisatie is niet altijd onmiddellijk merkbaar, maar werpt steeds zijn vruchten af op lange termijn. Tegelijk ervaren we dat er in België nog maar zeer weinig bedrijven inzetten op SEO. Het gevolg is dat je vandaag nog met kleine inspanningen goede resultaten kan halen.

Als digitale partner brengen we je onderneming in beweging. Met oog voor markttrends en digitale ontwikkelingen EN de nodige kennis van zaken zorgen we ervoor dat jouw bedrijf een duidelijke koers kan aanhouden.

We analyseren de noden van jou, als klant EN jouw klanten, daarop bepalen we gerichte doelstellingen. Door onze ervaring laten we het bos door de bomen opnieuw zien. Quick wins, maar we zetten vooral in op doorgedreven implementatie van optimale processen, op maat gemaakte tools en opleidingen.

We richten ons op zelfstandigen en KMO’s die inzetten op digitale verbeteringen.

Samen groeien door een duidelijke strategie.

Ontdek onze diensten