La Beaute Pure

Making a great website start by choosing
the right partner.

Ons verhaal met La beauté pure startte ten tijde van de corona crisis. Zelfstandige moesten de deuren sluiten, de economie werd op een laag pitje gezet. Zaakvoerster Pia Stijmans en haar man besliste toen om een website te laten maken door made EZ, beste beslissing ooit zeiden ze zelf.

Dankzij de website en de webshop kregen ze meer klanten, niet alleen van in de buurt, maar zelfs tot over de landgrenzen!

De website van La beauté pure is begonnen als een “one-page” en groeide uit tot een volwaardige website MET webshop. Pia en Joris, werken actief aan het uitbouwen van hun website en maandelijks hebben we contact over hoe we dit samen kunnen doen, tegen de beste prijs voor hun. Zo zijn ze begonnen met artikels te schrijven voor hun blog en geven wij raad en daad bij het opzetten van campagnes voor hun webshop.

Date
6 Juni 2020
Project
One Page + Website + Webshop
Client
La Beauté Pure
Budget
€ 450 - € 2.500

Neem gerust een kijkje naar dit kunstwerk.

Een van de enige instructies die Pia ons gaf was “Less is more”. We werkten haar website uit met de kleur van haar handen, goud. De bedoeling was om haar huidige klanten betere informatie te kunnen bieden en ook nieuwe klanten aan te trekken, voor zowel in het instituut als voor de webshop. Oordeel zelf of dit opzet gelukt is en laat het ons weten!

Bezoek de website
webdesign by made EZ

Schoonheidsinstituut in hartje Oud-Turnhout